Kiilax tuotevalikoima

Rakennuskiilat ja asennuspalat

Suositut rakennuskiilat kestävät sekä kosteutta että kovaa painetta ja tekevät ikkunoiden ja ovien asentamisesta nopeaa, tarkkaa ja turvallista. Minikiilat helpottavat mm. parkettilattian asennusta. Vaneriset ja muoviset asennuspalat kaikkeen asentamiseen ja elementtiasennuksiin.

Lue lisää

Paloluukut, EI30/EI60

EI30-luokiteltu tarkastusluukku vaaka- ja pystyrakenteisiin, EI60-luokiteltu tarkastusluukku pystyrakenteisiin sekä EI30 luokkaan paloluokiteltu Kiilax-hormin pyöreään aukkoon asennettava tarkastusluukku ovat palotestattuja ja tyyppihyväksyttyjä.

Lue lisää

Porrassuojat

Suositut ja monikäyttöiset Multi-mallin porrassuojamme on varustettu liu'unestolla joka myös mahdollistaa veden, pölyn ja ilman kiertämisen askelman ja suojan välissä. Vanerista valmistetut porrassuojat kestävät rakennustyömaan kolhut. Valmistamme suojat niin suoriin, umpi- ja avokierreportaisiin sekä tietenkin erikoismittaisiin portaisiin.

Lue lisää

RST-kynnykset ja -ulkokulmat

Kiilax RST-kynnyssarjat sekä RST-ulkokulmat! Kiilax RST-tuotteilla saat näyttävän ja siistin lopputuloksen esimerkiksi kylpyhuoneen kynnyksenä tai oviaukon ulkokulmiin. Rosteri on helppo pitää puhtaana, sekä kestävä materiaali moneen eri käyttötarkoitukseen.

Lue lisää

Tarkastusluukut

Kotimainen, patentoidulla pikakiinnitysmekanismilla varustettu tarkastusluukku. Kiilax PTL-luukku on aikaa säästävä ja helppo valinta, jolla saadaan siisti, kestävä sekä toimiva kokonaisuus korkeasta laadusta tinkimättä. Kiilax-tarkastusluukut kantavat Avainlippu-tunnusta täysin kotimaisena tuotteena, sillä ne myös valmistetaan meillä koto-Suomessa.

Lue lisää

dB-tarkastusluukut

Äänieristetyt ja dB-testatut tarkastusluukut. Patentoidulla pikakiinnitysmekanismilla tai magneettikiinnityksellä! Äänieristävyys yli 40 dB.

Lue lisää

Hiussaumaluukut

Paneloitavat ja pinnoitettavat tarkastusluukut ovat monikäyttöisiä niiden pinnoitusmahdollisuuksien vuoksi. Oli se sitten panelointi, maalaus, tapetointi tai joku muu, näillä luukuilla saat tarkastusaukot näkymättömiksi!

Lue lisää

Valuma-altaat ja kalustelistat

Alumiiniset, pulverimaalatut valuma-altaat sekä kalustelistat ovat nykyaikaa. Älä huoli enää rullalle menevästä kaukalosta kylmälaitteen alla, tai kalusteen epäsiisteistä sivuista, vaan ota kestävä ja helppo alumiininen valuma-allas sekä kalustelista käyttöösi. Kiilax valuma-altaat ja kalustelistat ovat kevyitä käsitellä, sekä valmiiksi viimeisteltyjä.

Lue lisää

Peitelevyt

Nekkaamattomat, suorareunaiset sivut, struktuuri mattaväri, sekä viimeistelty ulkoasu tekevät Kiilax -peitelevystä yksinkertaisen ja siistin kokonaisuuden aukon päälle. Pyöristetyt peitelevyn kulmat puhuvat puolestaan, kun aiheena on työturvallisuus.

Lue lisää
KalustetukilevyOSBKiilax

Kalustetukilevyt ja karmisuojat

OSB-levystä valmistetut kalustetukilevyt koolausten tukemiseen sekä pahviset karmisuojat väliovien karmien suojaamiseen rakennusvaiheiden ajaksi.

Lue lisää

Muut tuotteet

Kiilax-tuotevalikoimaan kuuluu myös paljon muuta, kuten erilaiset suojakotelot esim. ilmalämpöpumpuille ja palokunnan kuivanousuille jne. Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli tarvitset tuotteita erikoismitoituksilla tai muilla erityistarpeilla.

Lue lisää