PTL-E -tarkastusluukut

Saranoitujen, PTL-sarjan erikoismittaisten tarkastusluukkujen kokovalikoima on hyvinkin laaja.

Varastostamme löytyy useita kymmeniä eri kokoja saranoiduista tarkastusluukuista vakiomittojen lisäksi.

Niin vakiomittaisissa kuin erikoismittaisissakin PTL-tarkastusluukuissa pätevät täysin samat tekniset ominaisuudet, joiden myötä niiden asentaminen sekä käyttäminen ovat yhtä helppoja keskenään. Näin ollen myös erikoismittaisissa tarkastusluukuissa toimimme Avainlippu-tunnuksen alla.

Patentoidun kiinnitysmekanismin ansiosta myös erikoismittaisissakin luukuissa asennus on mahdollista toteuttaa ilman työkaluja, eikä erillisiä apurimoja tai -rankoja tarvita tässäkään tapauksessa. Asennus pikakiinnityksellä 1 – 25 mm materiaalivahvuuksille, lisäksi naula- ja ruuvikiinnitysmahdollisuus.

Värinä valtaosassa erikoismittaisista luukuista on tuttu vakiovärimme, RAL9010, struktuuri matta valkoinen, mutta löytyy myös mm. kiiltäväpintaista valkoista, sekä ihan valkoisesta poikkeaviakin värejä, jonka lisäksi erikoisvärejä saatavilla myös RAL-värikartaston mukaan.

Erikoismittaisen tarkastusluukun tarpeen tullessa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, sillä erikoismittaisia luukkuja löytyy hajamääriä sekä -kokoja, vaikkakin varastostamme löytyy kokonaisuudessaan niitä runsaasti. Tarkista siis saatavuus ennen toimenpiteitä.

Erikoismittaisia tarkastusluukkuja valmistetaan myös asiakkaan tarpeen mukaan, mikäli sopivaa luukkua ei erikoismittavalikoimastamme löydy. Erikoismitat sekä -värit erillistarjouksella.

Osa erikoismitoista on varustettu jo valmiiksi 7 mm kolmiosalpalukolla, osa ilman lukkoa. Lukottomiin luukkuihin pystytään tarpeen vaatiessa lukot asentamaan, ja useista lukkovaihtoehdoista mahdollista valita se sopivin.

Yli 600 mm korkeissa luukuissa vahvistettu kansi.

Asennusohje: Kiilax PTL-E -tarkastusluukku asennusohje