K500-rakennuskiilat

Kiilax-rakennuskiilat kätevässä ja helpossa tukkupakkauksessa ammattiasentajalle. 500 kpl laatikossa sijaitsee kantokahvat sivuilla, jonka lisäksi laatikon kannen saa taiteltua myös siten, että se tulee kätevästi mukana myös yhdellä kädellä. Tästä riittää kiilatavaraa jo useampaan kohtaan!

Kiilamme valmistetaan P2Mr-luokitellusta, kosteudenkestävästä lastulevystä. Monikäyttöiset rakennuskiilamme ovat oiva valinta esimerkiksi ovien ja ikkunoiden asennuksissa, ja ne tuovat nopean ja helppokäyttöisen avun karmien kiilaamisessa. Kiilat ovat myrkyttömiä, äärimmäisen työturvallisia sekä loistavan puristuslujuuden omaavia, joiden kanssa ei tule turpoamisongelmiakaan hyvän kosteudensietokykynsä ansioista.

Rakennuskiilamme ovat edullinen, helppokäyttöinen sekä kestävä valinta, jossa työturvallisuudestakaan ei ole tingitty. Kiilat katkeavat vaivattomasti lyöntipinnasta, ja ne kannattelevat suurempaakin taakkaa. Älä siis suotta kuluta aikaasi kiilojen väsäilyyn, vaan ota valmis, turvallinen ja hyvä tuote tästä!

Koko 1/12 mm 35 x 150 mm.

Pakkauskoko 500 kpl/ltk