K500-byggkilar

Kiilax-byggkilar i en behändig och lätt partiförpackning för yrkesmontörer. Lådan med 500 st. har bärhandtag på sidorna, och dessutom kan lådans lock vikas också så att man behändigt kan bära lådan med sig även med ena handen. Här finns det redan tillräckligt med kilvaror för flera ställen!

Våra kilar tillverkas av P2Mr-klassificerad fuktbeständig spånskiva. Våra multifunktionella byggkilar är ett utmärkt val exempelvis vid installationen av dörrar och fönster, och de är till snabb och lättanvänd hjälp vid kilningen av karmar. Kilarna är giftfria, ytterst arbetssäkra samt har utomordentlig tryckhållfasthet och tack vare deras goda fuktbeständighet uppstår det inte heller problem med att de sväller.

Våra byggkilar är ett förmånligt, lättanvänt samt hållbart val, där man inte heller har gjort avkall på arbetarskyddet. Kilarna brister lätt vid slagytan och de bär upp till och med större laster. Slösa alltså inte tid på att snickra till kilar, utan plocka en färdig, säker och bra produkt här!

Mått 1/12 mm 35 x 150 mm.

Förpackningsstorlek 500 st./låda