Skip to content
Kiilax_pika-asennettava_PTL-tarkastusluukku_

INSPEKTIONSLUCKOR

En traditionell Kiilax inspektionslucka med gångjärn. Inspektionsluckan har patenterad snabbfastsättning. Om du vill ha en kostnadseffektiv och lättanvänd inspektionslucka är Kiilax PTL-serien något för dig! Inspektionsluckan är koldioxidneutral. Luckan är tillverkad i Finland.

Kiilax_PTL-inspektionslucka_PTLWEB

INSPEKTIONSLUCKOR -

PTL-INSPEKTIONSLUCKOR

En traditionell Kiilax inspektionslucka med gångjärn. Inspektionsluckan har patenterad snabbfastsättning. Om du vill ha en kostnadseffektiv och lättanvänd inspektionslucka är Kiilax PTL-serien något för dig! Inspektionsluckan är koldioxidneutral


PRODUKTINFORMATION

PTL-S-INSPEKTIONSLUCKOR

Exakt samma lucka som vår standard PTL -lucka, men med 7 mm trekantslås för luckan. Inspektionsluckan är koldioxidneutral. Luckan är tillverkad i Finland.


PRODUKTINFORMATION

PTL-MS-INSPEKTIONSLUCKOR

Inspektionslucka i PTL-serien med ”push-up” mekanism. Produkten är koldioxidneutral och tillverkad i Finland.
PRODUKTINFORMATION

PTL-E-INSPEKTIONSLUCKOR

Utbudet av inspektionsluckor med gångjärn i specialstorlekar är mycket brett i PTL -serien. Luckor med specialmått i lager både med trekantslås och utan lås. Luckor utan låss går lätt att förse med lås. Det är möjligt att välja bland flera låsalternativ.
Luckorna i storlekar högre än 600 mm är förstärkta.FRÅGA SÄLJARNA OM MER INFORMATION

PML-MAGNET-INSPEKTIONSLUCKOR

Den mest lättinstallerade inspektionsluckan på marknaden – det går som en lek att installera den. Det kan faktiskt inte längre göras lättare att installera en inspektionslucka än så här, man kan göra det till och med utan verktyg. Installerad på arbetsplatsen på ~10 sekunder, och det är inget skämt!PRODUKTINFORMATION

Kiilax_EI60PTL_brandklassade_EI60PTLWEB

BRANDKLASSIFICERADE INSPEKTIONSLUCKOR

EI30ESL-BRANDKLASSADE INSPEKTIONSLUCKOR

Kiilax EI30ESL brandklassade inspektionsluckor utvecklades för att möta den växande efterfrågan på brandluckor i trånga utrymmen. Typgodkännandeintyg för gips-, betong-, tegel- och andra stenmaterial, Inspecta 12778. inspektionsluckan är koldioxidneutral .PRODUKTINFORMATION

EI60PTL-BRANDKLASSADE LUCKOR

En typgodkänd brandklassificerad inspektionslucka EI60. Inspektionsluckan har patenterad snabbfastsättning. EI60 brandluckorna är typgodkända för vertikal installation, är hållbar och har snygg finish. Brandluckorna hör till de tunnaste på marknaden, bara 38 mm från ytan. inspektionsluckan är koldioxidneutral.

 

 

PRODUKTINFORMATION

EI30PTL-BRANDKLASSADE INSPEKTIONSLUCKOR

En typgodkänd brandklassificerad inspektionslucka EI30. Inspektionsluckan har patenterad snabbfastsättning. EI30PTL är typgodkänd för både horisontell och vertikal installation, är hållbar och har snygg finish. Brandluckorna är de tunnaste på marknaden, bara 38 mm från ytan. inspektionsluckan är koldioxidneutral.PRODUKTINFORMATION

VIE-BRANDKLASSADE INSPEKTIONSLUCKOR EI30

Kiilax runda EI30-brandklassificerade inspektionslucka för runda installationsöppningar, till exempel för elementkanaler.PRODUKTINFORMATION

Kiilax_PMLdB_inspektionsluckor_PMLDBWEB

PTL DB INSPEKTIONSLUCKOR

PTL-dB-INSPEKTIONSLUCKA

Den populära Kiilax standardluckan finns även i Kiilax-dB inspektionsluckor. Inspektionsluckan har patenterad snabbfastsättning.

Luftljudisolering enligt ISO 10140 - 2: 2010, Enhet luftburet ljudisolering nummer d n, e ,w enligt ISO 717-1:1996

PTL2020dB 47dB - PTL6060dB 43 dB

PRODUKTINFORMATION

PML-dB-INSPEKTIONSLUCKOR

Av gångjärnsförsedda inspektionsluckan i PTL-dB -serien finns nu även en version med magnetfäste: PML-dB!

Den tekniska specifikationen samma som den vanliga magnetluckan PML. Här har lagts till 38 mm tjock ljudisolerings-decibelull. Du kan vid behov forma ullen till det mått samt den form som behövs till öppningens storlek och form.

PRODUKTINFORMATION

Kiilax_PPL_täckskiva_PPLWEB

TÄCKSKIVA

PPL-TÄCKSKIVA

Stilren, snygg, lätt och hållbar!

Obockade raka kanter, matt färg samt finslipat utseende gör Kiilax -täckskivan till en enkel och snygg helhet på en öppning. Tackskivan avrundade hörn talar för sig själv, när det är fråga om arbetssäkerhet.


PRODUKTINFORMATION

PPL+ INSPEKTIONSLUCKOR

Inspektionslucka eller täckplatta?

Ramen fästs runt öppningen med skruvar och det separata locket sätts på som fäst med hake. Ramen monteras med skruvar runt öppningen. Den separata bockade luckan sätts slutligen på. Endast locket blir synligt. Föra att öppnas krävs endast 4 mm utrymme.

 

PRODUKTINFORMATION

PPL RÖSTFRI-TÄCKSKIVA

Det finns också att få täckplattor tillverkade i rostfritt stål, om sådana önskas.

Materialet 0,6 mm rostfritt stål med skyddsfilm. I utformningarna har använts avfasade hörn samt små bockningar på sidorna.


PRODUKTINFORMATION

Kiilax_PAN_panel_inspektionslucka_PANWEB

PAN-INSPEKTIONLUCKA

INSPEKTIONSLUCKA PUSH-UP

Inspektionsluckor för diskret integrering i gipsväggar och undertak. 

 


PRODUKTIONFORMATION

PAN-INSPEKTIONSLUCKA

Inspektionslucka till ett nedsänkt tak. PAN-luckan är tillverkad av fuktbeständig limmad MDF Exterior material. Det går lätt att montera t.ex. panel på luckan. Luckan blir nästan osynlig.PRODUKTINFORMATION

Kiilax-tilbehör

TILLBEHÖR FÖR INSPEKTIONSLUCKOR

Tillbehör för PML-inspektionsluckor

Tillbehör för PML-inspektionsluckor, ett brett sortiment till olika ändamål.PRODUKTLISTA

TREKANTSNYCKEL

Trekantsnycklar för inspektions-, brand- och dB -luckor.

HubSpot Video

KUNDBERÄTTELSE

BYGGFÖRETAGET SOIMU

Byggföretaget Soimu förlitar sig på Kiilax-produkter. inspektionsluckor, trappskydd och rostfri a trösklar levererades direkt till Soimus arbetsplats i Joensuu.

TehtySuomMadeIn_Sin_rgb

 

PATENTERAD INSPEKTIONSLUCKA

Om du vill ha en kostnadseffektiv och lättanvänd inspektionslucka är Kiilax PTL-serien något för dig!

1
PATENTERADE SNABBFÄSTEN

Du kan till och med installera luckan utan verktyg!

2
KOSTNADSEFFEKTIV

Du sparar tid, pengard och framför allt besväret med att installera en inspektionslucka med snabbfästen.

3
Skräddarsydda mått efter behov Vid behov tillverkar vi även luckor med specialmått
4
KOLDIOXIDNEUTRAL & NYCKELFLAGGA

Våra produkter är koldioxidneutrala

LADDA NER PTL INSPEKTIONSLUCKORNAS PROKTDATABLAD

En traditionell Kiilax inspektionslucka med gångjärn. Inspektionsluckan har patenterade snabbfästen. Om du vill ha en kostnadseffektiv och lättanvänd inspektionslucka är Kiilax PTL-serien något för dig! Tack vare den patenterade snabbkopplingsmekanismen sparar du tid, pengar och framför allt ansträngning när du installerar inspektionsluckan.

MODERN KONSTRUKTION

Den mest lättinstallerade inspektionsluckan på marknaden – det går som en lek att installera den. Det kan faktiskt inte längre göras lättare att installera en inspektionslucka än så här, man kan göra det till och med utan verktyg. Installerad på arbetsplatsen på ~10 sekunder, och det är inget skämt!

KONTAKTA VÅRA SÄLJARE

Våra produkter är gjorda för att erbjuda lösningar som påskyndar och underlättar arbetet på både professionella byggarbetsplatser och för privata byggare.

Våra produkter har Nyckelflaggan, vilket betyder att de är tillverkade i Finland. Från och med våren 2021 är produktionen av våra inspektionsluckor i PTL-, ESL- och VIE-serien koldioxidneutrala!

Kiilax palotarkastusluukku