Skip to content
Kiilax_asennuskiila_200_KKIILAWEB

RAKENNUSKIILAT JA ASENNUSPALAT

Monikäyttöiset Kiilax-rakennuskiilat helpottavat ovien ja ikkunoiden asennusta ja ovat edullinen, nopea ja kestävä vaihtoehto kiilojen sahaamiselle työmaalla työturvallisuutta unohtamatta. Valikoimasta löytyy myös minikiilat, havukiilat sekä vaneriset ja muoviset asennuspalat.

KIILAT TIIVISTETTYNÄ

  • P2Mr luokitellusta, kosteudenkestävästä lastulevystä
  • Myrkyttömiä
  • Työturvalliset
  • Vaivaton katkaisu lyöntipinnasta
  • Loistava puristuslujuus

    TehtySuomMadeIn_Sin_rgb

 

KIILATAAN TURVALLISESTI

Monikäyttöiset kiilamme ovat oiva valinta esimerkiksi ovien ja ikkunoiden asennuksissa, ja ne tuovat nopean ja helppokäyttöisen avun karmien kiilaamisessa.

RAKENNUSKIILAMME

- MINIKIILAT
- KIILAT K20, K200, K500
- HAVUKIILAT

ASENNUSPALAMME

- ASENNUSPALA, VANERI
- ELEMENTTIASENNUSPALA, MUOVI

SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA

NOPEUTA ASENNUSTYÖTÄSI VALMIILLA KIILOILLA!

Esimerkiksi ulko-ovet, on jo ohjeidenkin mukaan, edelleen syytä tukea kiiloilla polyuretaanin lisäksi. Rakennustyömaalla kiilojen valmistaminen on aikaa vievää ja vaarallistakin. Kiilax-rakennuskiilat ovat edullinen, nopea ja kestävä vaihtoehto itse sahatuille kiiloille.
PIENEMPÄNÄ PIENEMPÄÄN KIILAAMISEEN

VALMIS JA TURVALLINEN TUOTE

Mini-kiilat ovat tarkoitettuja kaikkeen asentamiseen. Erityisesti niitä on käytetty esimerkiksi parketti- ja laminaattilattioiden asennuksessa, sekä keittiökalusteiden kiilaamisessa.

VANERISET ASENNUSPALAT

Vanerisia asennuspaloja käytetään apuna ikkuna- tai oviasennuksissa ja esimerkiksi saunan lauteiden asennuksissa. Erikoismittaiset asennuspalat erillistarjouksella.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki tuotteet eivät löydy sivuiltamme. Kysy etsimääsi tuotetta täältä >

PYSY KANSSAMME ASKELEEN EDELLÄ.

Kiilax-tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, patentoituja, laadukkaita ja helppokäyttöisiä komponentteja niin yksityisten rakentajien, suurten rakennusliikkeiden kuin rautakauppaketjujenkin tarpeisiin.

Tuoteperheestä löytyy kattava valikoima erilaisia tarkastusluukkuja, tyyppihyväksyttyjä paloluukkuja, kiiloja ja porrassuojia. Olemme myös levytuotteiden erikoisliike, joka paloittelee ja työstää levytuotteet tarpeidesi mukaan.