Skip to content
Kiilax Oy 13.5.2022 8:58:57 1 min read

Kotimaiset Kiilax puolapuut

Tyylikkäät kotimaiset puolapuut valmistetaan Joensuussa!


Perinteiset puolapuut ovat yksi parhaista välineistä kehonpainoharjoitteluun ja voimisteluun. Tuomme jokaisen kotiin sopivan kokonaisuuden tyylikkäällä muotoilulla sekä monipuolisella muunneltavuudella.

Kotimaiset Kiilax puolapuut on valmistettu laminaattipinnoitetusta koivuvanerista. Puolapuut soveltuvat moneen käyttöön, niin tyylikkääksi ja näyttäväksi sisustuselementiksi kuin yleiskuntovälineeksi koko perheelle. Monipuolisuuden ja muunneltavuuden ansiosta ne sopii lapsille leikkimisen ja kiipeilyn lisäksi myös motoriikan ja voiman kehittämiseen ja aikuisille monipuoliseen kuntoiluun, venyttelyyn ja kehonhuoltoon.

Kiilax_puolapuukollaasi_8

Puolapuista on mahdollista myös rakentaa työpiste erillisen työtason avulla. Työtaso kiinnitetään puolapuihin dippi-/leuanvetotelineen avulla. Työtason korkeutta on mahdollista säätää puolapuiden puolien välityksen mukaan. Työtasoja on kaksi eri kokoa, 80 ja 120 cm. 

Kiilax_puolapuut_toimisto5

Jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Puolapuut ja siihen kuuluvat kaikki lisävarusteet kantavat Avainlippu-merkkiä.

Lasten oma leikkipiste


Puolapuut sopivat myös lasten leikkipisteeksi. Vatsalaudan avulla saa näppärän liukumäen leikkeihin. Vain mielikuvitus on rajana!
IMG_9179

Puolapuiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu mm:

  • Leuanveto-/dippiteline
  • Työtaso 80 cm
  • Työtaso120 cm
  • Voimistelurenkaat
  • Vatsalauta / liukumäki

Asiakkailta saatuja palautteita tuotteista:

"Meillä henkilöstö oli toivonut kehoa aktivoivia välineitä, niin tuumattiin, että siistin näköiset puolapuut leuanvetotangolla varustettuna sopivat toimistoon, eivätkä vie sen ihmeemmin tilaa. Roikkuminen "puussa" tekee hyvää ihmiselle, joka pääasiassa naputtaa tietokoneella. Puiset harjanvarret ja Kiilaxin puolapuut 💕"
-Markkinointitoimisto Tovari