Kaikki Kiilax tuotteet

Muut tuotteet

Kiilax-tuotevalikoimaan kuuluu myös paljon muuta, aina kalustetukilevyistä kannakkeineen - ilmalämpöpumpun suojakoteloihin sekä tilauksesta valmistettuihin kiikkutuoleihin. Ota yhteyttä myyntiimme, mikäli tarvitset tuotteita erikoismitoituksilla tai muilla erityistarpeilla.

Lue lisää

Porrassuojat

Suositut ja monikäyttöiset Multi-mallin porrassuojamme on varustettu liu'unestolla joka myös mahdollistaa veden, pölyn ja ilman kiertämisen askelman ja suojan välissä. Vanerista valmistetut porrassuojat kestävät rakennustyömaan kolhut. Valmistamme suojat niin suoriin, umpi- ja avokierreportaisiin sekä tietenkin erikoismittaisiin portaisiin.

Lue lisää

Rakennuskiilat

Suositut rakennuskiilat kestävät sekä kosteutta että kovaa painetta ja tekevät ikkunoiden ja ovien asentamisesta nopeaa, tarkkaa ja turvallista. Minikiilat helpottavat mm. parkettilattian asennusta.

Lue lisää
Kiilax PTL-tarkastusluukku pikakiinnityksellä.

Tarkastusluukut

EI30-luokiteltu tarkastusluukku vaaka- ja pystyrakenteisiin, EI60-luokiteltu tarkastusluukku pystyrakenteisiin sekä EI30 luokkaan paloluokiteltu Kiilax-hormin pyöreään aukkoon asennettava tarkastusluukku ovat palotestattuja ja tyyppihyväksyttyjä.

Lue lisää