Skip to content
Kiilax räätälöityjä tuotekokonaisuuksia

RÄÄTÄLÖITYJÄ TUOTEKOKONAISUUKSIA

Valmistamme asiakkaiden kuvien ja toiveiden mukaan räätälöityjä levypohjaisia valmiiksi koottuja tai osista rakennettavia tuotekokonaisuuksia.
VAHVAA OSAAMISTAMME

KATTAVAT PALVELUT

SAHAUSPALVELUT Sahaamme levyjä yksittäisistä kappaleista aina tuhansien kappaleiden kertatilauksiin, nopeasti ja mittatarkasti. Määrämittatuotteet voit saada parhaimmillaan seuraavaksi päiväksi kohteeseesi ympäri Suomen. LEVYTUOTTEISIIN
CNC-PALVELUT Nykyaikaisilla saha- ja työstökeskuksilla jalostamme levyt toiveidesi mukaan.   
SOPIMUSVALMISTUS

Valmistamme asiakkaiden kuvien / toiveiden mukaan erilaisia levypohjaisia tuotekokonaisuuksia. Yksinkertaisista vaativiin kokonaisuuksiin, esim. betoniteollisuuden muottiosat, veneteollisuuden vaneriosia ja erilaisia pakkauksia.

 
IDEASTA TUOTTEEKSI

SOPIMUSVALMISTUS

Valmistamme asiakkaiden kuvien mukaisia mukaan levypohjaisia tuotekokonaisuuksia. Yksinkertaisista vaativiin kokonaisuuksiin, esim. betoniteollisuuden muottiosat, veneteollisuuden vaneriosia ja erilaisia pakkauksia.

NÄIN PALVELEMME

TUOTEKUVASTA TYÖMAALLE TOIMITUKSEEN

Kiilax on erikoistunut rakentamisen tuotetehtaana moderneilla tekniikoilla toteutettuihin asiakkaiden tarpeita vastaaviin levytuotteisiin.
1
KUVAT Asiakas toimittaa meille kuvat. Voimme myös auttaa suunnittelutyössä.
2
TARJOUS Piirrosten pohjalta teemme tarjouksen.
3
PROTO Asiakkaan toiveiden mukaan teemme tarvittaessa protot tuotteista, jonka jälkeen tuote viedään tuotantoon. 
4
TOIMITUS Tuotteet toimitetaan asiakkaan toiveiden mukaan hänen valitsemaan paikkaan.
KIILAX TARJOAA

CNC-PALVELUT

Nykyaikaisilla saha- ja työstökeskuksilla jalostamme levyt toiveidesi mukaan.

KIILAX HUIPPUOSAAMISTA!

SAHAUSPALVELUT

Sahaamme levyjä yksittäisistä kappaleista aina tuhansien kappaleiden kertatilauksiin, nopeasti ja mittatarkasti.  Määrämittatuotteet voit saada parhaimmillaan seuraavaksi päiväksi kohteeseesi ympäri Suomen.

ME KIILAXILLA PALVELEMME JUURI SINUA

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ MYYNTIIN

Kiilax-tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, patentoituja, laadukkaita ja helppokäyttöisiä komponentteja niin yksityisten rakentajien, suurten rakennusliikkeiden kuin rautakauppaketjujenkin tarpeisiin.

Tuoteperheestä löytyy kattava valikoima erilaisia tarkastusluukkuja, tyyppihyväksyttyjä paloluukkuja, kiiloja ja porrassuojia. Olemme myös levytuotteiden erikoisliike, joka paloittelee ja työstää levytuotteet tarpeidesi mukaan.